Deutsch English Nederlands

Prijzen

Prijzen voor de kamer per nacht (niet per persoon) bij een verblijf van 2 nachten of langer, inclusief belasting en BTW, exclusief ontbijt:

Voor 1 persoon betaald u vanaf 70 euro per nacht (email ons voor de prijs of kijk op Booking.com)

Voor 2 personen betaald u vanaf 80 euro per nacht (email ons voor de prijs of kijk op Booking.com)

Check in tijdstip: vanaf 14 uur – Check out tijdstip: om 10 uur ‘s morgens

U kunt uw bagage in bewaring geven en als er geen gasten voor of na u zijn kunt u later/vroeger in- of uitchecken (vraag naar de mogelijkheden).

Boekingen zijn non – refundable

U kunt uw auto parkeren in de nabijgelegen P&R parking in het Olympisch stadion voor 2 euro per dag.

U kunt zelf kiezen of u een ontbijt neemt.
Er zijn 2 mogelijkheden:

Klein ontbijt; koffie of thee, jus d’orange, brood en beleg, confiture. Prijs 15 euro per persoon.

of

Luxe ontbijt; koffie of thee, roer- gekookt of spiegelei, gerookte zalm of een andere delicatesse, toast, confiture, verse jus, croissant, glaasje bubbels. Prijs 20 euro per persoon.

Ontbijt dag van tevoren reserveren.

NB: Het kan in bepaalde periodes voorkomen dat Bed In Amsterdam niet in de gelegenheid is om uw ontbijt te serveren. In dat geval kunt u terecht bij meerdere heerlijke ontbijtzaken op de hoek zoals bij Koffi-T of bij Le Pain Quotidien.

Bed In Amsterdam biedt aan haar gasten de mogelijkheid om tegen een gunstig tarief van 5 euro per dag een echte klassieke oer Hollandse omafiets te huren. De fietsen zijn geheel tegen diefstal en schade verzekerd. Ze staan voor de deur. Bij verhuur vanaf 5 dagen geldt een korting van 10% op het gehele huurbedrag voor de fietsen. Informeer bij uw gastvrouw naar de verdere voorwaarden.

Bed In Amsterdam is geheel non smoking en accepteert geen rokers, drugs gerelateerde of zware drinkers activiteiten. In geval van misdraging behouden wij ons het recht voor u de toegang te weigeren zonder terugbetaling.


Bed in Amsterdam. All rights reserved. Website by Regal Interactive.